LEGOPROJEKT – podrobné informace

veronika

V týdnu od 19. do 25. května 2014 pořádá naše 34. přední hlídka Royal Rangers v Nymburce pod záštitou Církve bratrské v Benátkách nad Jizerou LEGOPROJEKT. Pokusíme se Vám odpovědět na otázky, které by Vás ohledně Legoprojektu mohly zajímat. Pokud byste zde nenašli odpověď na všechny své dotazy ohledně Legoprojektu v Nymburce, neváhejte se na nás obrátit na níže uvedených kontaktech.

 

Kde a kdy Legoprojekt probíhá?

Legoprojekt probíhá v prostorách sboru Církve Křesťanská společenství v Nymburce na adrese Komenského 1254 od úterý 20. do soboty 24. května 2014 a to takto:

Od úterý 20. do čtvrtka 22. května v době od 16 do 19 hodin probíhá stavba legového města a modelu nymburského kostela.

V pátek 23. května od 16 do 18 hodin proběhne veřejná výstava legového města v rámci Noci kostelů a to za podpory Českobratrské církve evangelické v Nymburce.

V sobotu od 15 hodin proběhne výstava legového města pro rodiče a známé dětí, které se účastnily stavby města.

 

Může se Legoprojektu zúčastnit kdokoliv? Jak se na Legoprojekt přihlásit?

Legoprojektu se mohou zúčastnit děti ve dvou věkových skupinách – od 6 do 12 let a od 12 do 14 let. Protože počet dětí v jednotlivých věkových skupinách je omezený, je nutné se na akci předem přihlásit mailem na adrese 34ph@royalrangers.cz (pokud není možné přihlášení mailem, lze to učinit i telefonicky nebo formou SMS na čísle 603 800 891). Při přihlašování uvádějte prosím jméno, adresu a datum narození dítěte, případně kontakt na rodiče.

 

Jak Legoprojekt probíhá?

Přihlášené děti (od 6 do 12 let) stavějí ve třech dnech (úterý, středa a čtvrtek) od 16 do 19 hodin legové město. Ideální je, když je dítě přihlášeno k účasti na všechny tři dny, aby se mohlo podílet od začátku do konce na vytváření konceptu i na realizaci legového města. Pokud zůstanou volná místa, budou obsazena dětmi, které se mohou zúčastnit jen některý z uvedených dnů. Děti jsou rozděleny do skupinek po čtyřech a pod vedením instruktorů stavějí z připravených tématických stavebnic či volných kostek jednotlivé prvky (vozidla, vlaky, domy…), které jsou poté umístěny do modelu města.

Děti ve věku od 12 do 14 let budou ve stejnou dobu dle připraveného plánu stavět model jednoho z nymburských kostelů.

Každý den asi v polovině programu děti dostanou svačinu a bude pro ně připraven krátký biblický příběh s aplikací do života.

 

Kde získáme tolik lego kostiček?

Všechny kostičky a stavebnice lego si zapůjčíme od Církve bratrské. Více informací o historii, fungování a cílech Legoprojektu si můžete přečíst na www.cb.cz/legoprojekt.

 

Kolik to stojí?

Účast na legoprojektu je zcela zdarma. Legoprojekt není reklamní akcí firmy LEGO, ani ho firma LEGO žádným způsobem nepodporuje.

 

Plakát Legoprojekt Nymburk

 

FOTOGALERIE

První den (úterý 20. 5. 2014) http://34phrr.rajce.idnes.cz/20._5._2014_Legoprojekt-_Den_prvni/

Druhý den (středa 21. 5. 2014) http://34phrr.rajce.idnes.cz/21.5._Legoprojekt_-_Den_druhy/

Třetí den (čtvrtek 22. 5. 2014) http://34phrr.rajce.idnes.cz/22._5._2014_Legoprojekt_-_Den_treti/

Stavba kostela http://34phrr.rajce.idnes.cz/Legoprojekt_-_Kostel/

Schůzky

Komenského 1254, Nymburk
vždy v pátek
od 16 do 18 h
Rádi mezi námi přivítáme všechny děti ve věku od 5 do 15 let a je možné se přidat kdykoliv během roku.
Pokud se chcete o nás dozvědět více nebo své dítě přihlásit do Royal Rangers, můžete nás kontaktovat. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.
Kontaktujte nás