Říjnové kmenové akce 2023

vedoucí

Vydej se spolu s Ranger Kids a malým princem objevovat neznámá místa a poznávat kamarády! Nebo se přidej k Discovery Rangers na výcvikový program pro cesty do vesmíru, či se připoj k záchranné misi Adventure Rangers na planetu Zašantročiště! Rádi tě přivítáme podle věku v každém z našich kmenů.

Říjnové kmenové akce proběhli 6. – 8. 10. 2023 na třech různých místech. Všichni jsme se vydali zkoumat vesmír a všichni jsme si to moc užili.

Ranger Kids zažili dobrodružství s Malým princem na naší základně v Nymburce. Mimo jiné se podívali i do ZOO Chleby. Na fotografie z akce se můžete podívat zde:

https://eu.zonerama.com/34phrr/Album/10460367

Discovery Rangers čekal důležitý vesmírný výcvik SPACE FORCE. Mimo jiné se prošli i po našem hlavním městě. Fotografie z akce naleznete zde:

https://eu.zonerama.com/34phrr/Album/10460686

Adventure Rangers zachránili členy vesmírné výzkumné lodi Aurora. Potkat jste je mohli i v Milovicích. Fotografie z akce si můžete prohlédnout zde:

https://eu.zonerama.com/34phrr/Album/10463859

Schůzky

Komenského 1254, Nymburk
vždy v pátek
od 16 do 18 h
Rádi mezi námi přivítáme všechny děti ve věku od 5 do 15 let a je možné se přidat kdykoliv během roku.
Pokud se chcete o nás dozvědět více nebo své dítě přihlásit do Royal Rangers, můžete nás kontaktovat. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.
Kontaktujte nás