Další rok za námi

vedoucí

A je to tady. Poslední schůzkou dne 25.6.2020 jsme ukončili osmý rok fungování naší hlídky. Všechno to začalo v září před osmi roky, to jsme ještě všichni byli špunti :-). Pokračovalo to dál a dál až do teď. Od září 2019 jsme toho spoustu zažili. První letošní akcí bylo 24 hodin s námi, následovalo Listopadování spolu s výlety po kmenech, návštěva hasičů a potom Vánoční přespávačka se spoustou dárečků.

Na přelomu ledna a února starší odjeli na RoyalFest, kde jsme si jako vždy užili spoustu legrace. Měl následovat výlet do bazénu, společná víkendovka a ringoturnaj, vše se ale muselo zrušit kvůli pandemii koronaviru. Ani tak jsme se ale nenechali odradit a scházeli se aspoň online do chvíle, kdy jsme se zas mohli sejít a využívat krás nymburských parků 🙂 Hráli jsme ringo i jiné hry. Na poslední schůzce pak každý dostal balíček s odměnami. Také stále připravujeme tábor, tak se nebojte, máte se na co těšit 🙂

Těšíme se zase v září 🙂

PRŮŘEZ FOTOGRAFIÍ ZE SCHŮZEK

Schůzky

Komenského 1254, Nymburk
vždy v pátek
od 16 do 18 h
Rádi mezi námi přivítáme všechny děti ve věku od 5 do 15 let a je možné se přidat kdykoliv během roku.
Pokud se chcete o nás dozvědět více nebo své dítě přihlásit do Royal Rangers, můžete nás kontaktovat. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.
Kontaktujte nás