Víkendovka „pro pokročilé“

Jan Kopeček

Mezi letošní novinky patří určitě naše první víkendovka pro rodiče, která proběhla od pátku 4. 10. do neděle 6. 10. 2024. Během víkendovky si děti připravovaly program pro svoje rodiče, kteří byli pozváni, aby se za námi přišli podívat v sobotu od 14 do 17 hodin.

Program, který si děti připravily byl různorodý. Nejprve je čekala detektivní hra se zjišťováním pachatele, který ukradl našeho hlídkového plyšáka a maskota, pandu jménem Černobyl. Během této detektivní hry si rodiče se svými dětmi vyzkoušeli šifrovat, uzlovat, střílet z luku nebo házet ringem, tedy věci a znalosti, které se děti učí na schůzkách.

Následovala kavárna, která byla plná dobrot připravených dětmi. Rodiče si mohli pochutnat na pizza šnecích, jogurtových skleničkách, perníku s čokoládou, sendvičích a mnoha dalších věcech. Samozřejmě nechyběla ani káva a čaj.

Během kavárny bylo také možné podívat se na výstavy obrázků, které namalovaly děti, posedět si u promítaných videí z minulých let nebo si prohlídnout nástěnku s fotkami dětí a vzkazy od našich nejstarších Adventure Rangers a vedoucích se zprávami, co pro ně znamená Royal.

Nakonec jsme si ještě užili zábavný program, který si pro nás děti připravily formou scének. Viděli jsme tak Baby Rangers předvést příběh Noeho, Ranger Kids s příběhem Jonáše a velryby, Discovery rangers se scénkou o královně Ester a Adventure Rangers, kteří nám ukázali podobenství o marnotratném synu.

My jsme si přípravu programu moc užili a doufáme, že stejně tak jako my si tuto víkendovku užili i naši rodiče. Budeme se těšit zas na schůzce a na rodičovské kavárně. Děkujeme.

FOTOGALERIE: https://eu.zonerama.com/34phrr/Album/12147312

Schůzky

Komenského 1254, Nymburk
vždy v pátek
od 16 do 18 h
Rádi mezi námi přivítáme všechny děti ve věku od 5 do 15 let a je možné se přidat kdykoliv během roku.
Pokud se chcete o nás dozvědět více nebo své dítě přihlásit do Royal Rangers, můžete nás kontaktovat. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.
Kontaktujte nás